NIEUWS

        Gebruik #RLNB17 voor je eigen nieuwtjes en updates!

Benieuwd naar de resultaten van je team?

Bekijk ze hier:

Op dit moment zijn we alle donaties bij elkaar aan het optellen. We hebben al een mooi bedrag opgehaald. Op een later moment maken we het totaalbedrag voor de Richard Krajicek Foundation bekend.

Programma vrijdag 9 juni

12:00 – 13:00 uur: registratie & teamfoto
13:00 – 13:30 uur: gezamenlijke warming-up met Betty & Bea
13:30 uur: start Estafetteloop #RLNB17
Circa 15:30 – 16:00 uur: einde Estafetteloop
Circa 16:30 uur: Prijsuitreiking

Het verhaal van de Krajicek Foundation

Registreer jouw team nu...
Voor; Run Like Never Before 2017


Op vrijdag 9 juni organiseert SAP Nederland voor de 6e keer de RUN LIKE NEVER BEFORE estafetteloop. Met de opbrengst steunen we net zoals voorgaande jaren het ‘scholarship programma’ van de Richard Krajicek Foundation. Dit programma biedt kansarme jongeren in Nederland een nieuwe start met een studiebeurs.

Beleef het mee! We nodigen je graag uit om met één (of meerdere) team(s) mee te lopen. Een team van drie, vier of vijf personen lopen bij elkaar 25 kilometer op een 5 kilometer parcours met start en finish bij SAP Nederland aan de Amerikastraat in 's-Hertogenbosch.

Voor het goede doel!
We lopen elk jaar voor de Richard Krajicek Foundation. Om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor het 'scholarship programma' vragen we de teams om een financiële bijdrage. We hebben dit jaar 3 verschillende donaties waar je uit kunt kiezen.

We hopen je van harte op vrijdag 9 juni met een team te mogen begroeten en er met zijn allen een sportieve gezellige dag van te maken.